Lunch

LUNCHMENY VECKA 21

HELGFRI MÅNDAG-FREDAG FRAM TILL KL 15.00
Skärgårdsgryta
155:-
Oxbringa med persiljestuvad potatis, rödlök och pepparrot
145:-
bakad rotselleri med frissésallad och valnötter
135:-
STEKTA STRÖMMINGSFLUNDROR MED DILLSMÖR OCH POTATISPURÉ
125:-
SALLAD MED GETOST, BETOR, VALNÖTTER OCH HONUNGSVINÄGRETTE
130:-
WALLENBERGARE MED ÄRTOR, LINGON, POTATISPURÉ OCH SKIRAT SMÖR
165:-

A la carte menyn

Förrätter
RÄKOR OCH RÖKT LAX PÅ KAVRING MED CITRONMAJONNÄS, POCHERAT ÄGG OCH PEPPARROT
1/2 165:- 1/1 215:-
RÅBIFF MED TILLBEHÖR
1/2 165:- 1/1 215:-
CHARKUTERIER OCH OST
195:-
TOAST SKAGEN
1/2 165:- 1/1 215:-
MIX SALLAD
45:-
Varmrätter
CEASARSALLAD MED PULLED CHICKEN, BACON OCH BRIOCHEKRUTONGER
185:-
ROSTAD BLOMKÅL MED SPARRIS, BLOMKÅLSPURÉ, RAMSLÖK OCH HASSELNÖTTER
195:-
RÖDINGFILÉ MED SPARRIS, FORELLROM OCH SANDEFJORDSÅS
275:-
BIFF MINUTE MED BEARNAISE, TOMATSALLAD OCH POMMES FRITES
285:-
Desserter
RABARBER MED FLÄDERSORBET, HALLONMARÄNG OCH DRÖMMAR
110:-
CREME BRULLEE
90:-
EN KULA GLASS
25:-
CHOKLADTRYFFEL
25:-