Lunch

LUNCHMENY VECKA 50

MÅNDAG-FREDAG FRAM TILL KL 15.00
PANERAD FLÄSKSCHNITZEL MED SURKÅL OCH FRITERAD POTATIS
135:-
BOEUF BOURGUIGNON
155:-
BAKAD SEJ MED BLÅMUSSLOR, SPENAT OCH VITVINSÅS
135:-
STEKTA STRÖMMINGSFLUNDROR MED DILLSMÖR OCH POTATISPURÉ
125:-
SALLAD MED GETOST, BETOR, VALNÖTTER OCH HONUNGSVINÄGRETTE
130:-
WALLENBERGARE MED ÄRTOR, LINGON, POTATISPURÉ OCH SKIRAT SMÖR
165:-

A la carte menyn

Förrätter
RÄKOR OCH RÖKT LAX PÅ KAVRING MED CITRONMAJONNÄS, POCHERAT ÄGG 
OCH PEPPARROT
1/2 165:- 1/1 215:-
RÅBIFF MED TILLBEHÖR
1/2 165:- 1/1 215:-
CHARKUTERIER OCH OST
195:-
TOAST SKAGEN
1/2 165:- 1/1 215:-
MIX SALLAD
45:-
Varmrätter
CEASARSALLAD MED PULLED CHICKEN, BACON OCH BRIOCHEKRUTONGER
185:-
STEKT HJÄRTSALLAD MED MOROTSCRÉME, KANTARELLER OCH HASSELNÖTTER
195:-
GRÄDDBAKAD LÄTTGRAVAD RÖDINGFILE MED BLADSPENAT, KANTARELLER, FORELLROM, GRUYÉRE 
OCH VITVINSSÅS
275:-
BIFF MINUTE MED BEARNAISE, TOMATSALLAD OCH POMMES FRITES
285:-
Desserter
CITRONTARTE MED HALLONSORBET, MARÄNG OCH VANILJPANNACOTTA
110:-
CREME BRULLEE
90:-
EN KULA GLASS
25:-
CHOKLADTRYFFEL
25:-