Matsalsmeny

Förrätter

Starters

DAGENS OSTRON PÅ IS
Oysters of the day
35:-/ST 6ST 195:-
FÄRSK FORELLROM 100G MED SMÖRSTEKT TOAST, POTATISCHIPS, CRÉME FRAICHE OCH LÖK (2PERS.)
Fresh troutroe with toast, potatocrisp, crème fraiche and onion (2pers.)
360:-
BAKAD RÖDINGFILÉ MED RÄTTIKA, GURKA, DILLMAJONNÄS, AVRUGA OCH PEPPARROT
Baked char with black radish, cucumber, dill and horse radish
195:-
ÄRTOR OCH BÖNOR MED BAKAT ÄGG, BRYNT SMÖRHOLLANDAISE OCH PARMESAN
Peas and beans with egg, brown butter hollandaise and parmesan
145:-
HALSTRAD KAMMUSSLA I SKAL MED TRYFFELPOTATISCRÉME OCH RÖDVINSÅS
Scallop in its shell with potato and truffle cream, red wine sauce
185:-
TÄRNAD RÅBIFF MED PINJENÖTTER, TOMAT, OLIVER OCH RIVEN FETAOST
Steak tartare with pine nuts, tomato, olives and grated feta cheese
215:-

Varmrätter

Main Courses

ROSTAD BLOMKÅL MED BLOMKÅLSPURÉ, RAMSLÖK OCH HASSELNÖTTER
Baked cauliflower with cauliflower puré, ramson and hazelnuts
225:-
RÖDTUNGSFILÉ MED ALGER, ROTSELLERI, ENOKISVAMP OCH KYCKLINGVELOUTÉ
Lemon sole with seaweed, celeriac, mushrooms and chicken velouté
355:-
BAKAD TORSKRYGG MED HUMMER, JORDÄRTSKOCKA OCH HUMMER-RÖDVINSÅS
Baked cod with lobster, Jerusalem artichoke and lobster redwine sauce
345:-
BRÄSSERAD KALVLÄGG, STEKT KALVBRÄSS OCH TRYFFELSTUVAD GNOCCHI
Braised veal shanks, fried sweatbread and gnocchi with truffle
325:-
LAMMRYGG OCH LAMMBOG MED SAUCE VIERGE OCH RAMSLÖKS–POTATISPURÉ
Lamb with sauce vierge and ramson potato puré
375:-
SECRETO DE IBERICO MED ROMESCOSÅS OCH MANGOLD
Secreto de Ibreico with Romesco sauce and chard
255:-

DESSERT

Dessert

CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée
90:-
Nötbrownie med körsbärskompott, chokladgelé, körsbärsglass och marshmallows
Brownie with nuts, cherries, cherry ice cream and marshmallows
120:-
VIT CHOKLADMOUSSE, KOKOS-LIMESORBET OCH LAKRITS
White chocolate mousse, coconut sorbet and licorice
120:-
VANILJPANNACOTTA MED YOGHURTSORBET, GRÖNA ÄPPLEN OCH YOGHURTCRISP
Vanilla pannacotta with yoghurt sorbet, green apple and yoghurt crisp
120:-
HIMLENS UTVALDA OSTAR
Variation of cheese
155:-