Dessa menyer är anpassade till sällskap från 8-30 personer. Endast en meny kan väljas men vi gör naturligtvis undantag för allergiker och vegetarianer. Ni är även välkomna att välja
vår 5 rätters meny

Larger groups (8-30 persons) are asked to preorder one of following three course menu. Exceptions are made for allergics and vegetarians.

Meny 1, matsal

Menu 1

VIT SPARRIS MED BURRATA, BRYNT SMÖRHOLLANDAISE OCH HASSELNÖTTER
White asparagus with burrata, brown butter hollandaise and hazelnuts
BAKAD TORSKRYGG MED HUMMER, JORDÄRTSKOCKA OCH HUMMER-RÖDVINSÅS
Baked cod with lobster, Jerusalem artichoke and lobster redwine sauce
APELSIN OCH MANDELKAKA MED AMARETTOGLASS, HONEYCOMB OCH MARASCHINO
Orange and almond cake with amaretto ice cream, honeycomb and maraschino
660:- P/P

Meny 2, matsal

Menu 2

BAKAD RÖDINGFILÉ MED RÖDBETOR, RÖDBETSCRÉME, GRÖN SPARRIS OCH PEPPARROT
Baked char with beetroots, green asparagus and horse radish
LAMMRYGG OCH LAMMBOG MED SAUCE VIERGE OCH RAMSLÖKS–POTATISPURÉ
Lamb with sauce vierge and ramson potato puré
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée
660:- P/P

Meny 3, matsal

Menu 3

BAKAD RÖDINGFILÉ MED RÖDBETOR, RÖDBETSCRÉME, GRÖN SPARRIS OCH PEPPARROT
Baked char with beetroots, green asparagus and horse radish
VIT SPARRIS MED BURRATA, BRYNT SMÖRHOLLANDAISE OCH HASSELNÖTTER
Quail with morels, foie gras, asparagus and grapes
MURKELFÄRSERAD VAKTEL MED STEKT ANKLEVER, SPARRIS OCH DRUVOR
Quail with morels, foie gras, asparagus and grapes
HIMLENS UTVALDA OSTAR
Variation of cheese
INKOKT RABARBER MED FLÄDERSORBET, HALLONMARÄNG OCH DRÖMMAR
Rhubarb with elderberry sorbet and raspberry meringue
Meny/Menu 795:-
Vinpaket/Wine 495:-