Dessa menyer är anpassade till sällskap från 8-30 personer. Endast en meny kan väljas men vi gör naturligtvis undantag för allergiker och vegetarianer. Ni är även välkomna att välja
vår 5 rätters meny

Larger groups (8-30 persons) are asked to preorder one of following three course menu. Exceptions are made for allergics and vegetarians.

Meny 1, matsal

Menu 1

TÄRNAD RÅBIFF MED FRITERAD KRONÄRTSKOCKA, TRYFFEL OCH HYVLAD ANKLEVER
Steak tartare with artichoke, truffle and foie gras
BAKAD RÖDTUNGSFILÉ MED BLADSPENAT, FORELLROM, KANTARELLER, GRUYERE OCH VITVINSÅS
Lemon sole with spinache, troutroe, chanterelles, gruyere and whitevine sauce
STEKTA ÄPPLEN, KRYDDKAKA OCH DULCE DE LECHE MED BRYNT SMÖRGLASS OCH HASSELNÖTTER
Fried apples, spicebread and dulce de leche with brown butter ice cream and hazelnuts
670:- P/P

Meny 2, matsal

Menu 2

TARTAR PÅ FRÖYALAX MED AVOCADOCRÉME, GRAPE OCH VAKTELÄGG
Tartar of Fröya salmon with avocado, grape and quail egg
KRYDDSTEKT ANKBRÖST MED RÖDBETOR, KARL-JOHANSVAMP, PALSTERNACKSPURÉ OCH SVARTVINBÄRSKY
Spiced duck with beets, ceps, parsnip puré and black currant jus
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée
630:- P/P

Meny 3, matsal

Menu 3

TARTAR PÅ FRÖYALAX MED AVOCADOCRÉME, GRAPE OCH VAKTELÄGG
Tartar of Fröya salmon with avocado, grape and quail egg
HALSTRAD PILGRIMSMUSSLA I SKAL MED JORDÄRTSKOCKSPURÉ, BOTTARGA OCH BRYNT SOYASMÖR
Scallop in its shell with artichoke pure, bottarga and brown soy butter
KRYDDSTEKT ANKBRÖST MED RÖDBETOR, KARL-JOHANSVAMP, PALSTERNACKSPURÉ OCH SVARTVINBÄRSKY
Spiced duck with beets, ceps, parsnip puré and black currant jus
HIMLENS UTVALDA OSTAR
Variation of cheese
STEKTA ÄPPLEN, KRYDDKAKA OCH DULCE DE LECHE MED BRYNT SMÖRGLASS OCH HASSELNÖTTER
Fried apples, spicebread and dulce de leche with brown butter ice cream and hazelnuts
Meny/Menu 795:-
Vinpaket/Wine 495:-