Dessa menyer är anpassade till sällskap från 8-30 personer. Endast en meny kan väljas men vi gör naturligtvis undantag för allergiker och vegetarianer. Ni är även välkomna att välja
vår 5 rätters meny

Larger groups (8-30 persons) are asked to preorder one of following three course menu. Exceptions are made for allergics and vegetarians.

Meny 1, matsal

Menu 1

VIT SPARRIS MED STRACCIATELLA, HASSELNÖTTER, PARMESAN OCH BRYNT SMÖR
White asparagus with stracciatella, hazelnuts, parmesan and brown butter
GRÄDDBAKAD LÄTTGRAVAD RÖDINGFILE MED KRONÄRTSKOCKA, SPARRIS, ZUCCHINI, BOTTARGA OCH VITVINSÅS
Lightly cured char with artichokes, asparagus, zucchini, bottarga and white wine sauce
INKOKT RABARBER MED FLÄDERSORBET, HALLONMARÄNG OCH MANDELFLARN
Preserved rhubarb with elderberry sherbet, raspberry meringue and almond
580:- P/P

Meny 2, matsal

Menu 2

KALIXLöJROM MED ÄPPLE, RÖKT CREME FRAICHE, FÄRSKPOTATIS, KAVRINGSSMUL OCH MATJESSILL
Bleakroe from Kalix with apple, smoked sour cream, potatoes, breadcrumbs and herring
OXFILE OCH RAGU PÅ OXSVANS OCH TOPPMURKLOR MED VIT SPARRIS OCH ROSTAD JORDÄRTSKOCKSPURÉ
Fillet of beef, ragout of oxtail and morels with white asparagus and roasted artichokepuré
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée
720:- P/P

Meny 3, matsal

Menu 3

KALIXLöJROM MED ÄPPLE, RÖKT CREME FRAICHE, FÄRSKPOTATIS, KAVRINGSSMUL OCH MATJESSILL.
Bleakroe from Kalix with apple, smoked sour cream, potatoes, breadcrumbs and herring
CRÈME NINON PÅ NÄSSLOR OCH GRÖNA ÄRTOR MED HALSTRAD PILGRIMSMUSSLA OCH GRÖN SPARRIS
Crème ninon with nettles and green peas with grilled scallop and asparagus
ANKLEVERFYLLD VÅRKYCKLING MED BLOMKÅLSPURÉ, ÄNGAGRÖNT OCH TRYFFELVELOUTE
Duck liver filled spring chicken with cauliflower purée, spring greens and tryffelveloute
HIMLENS UTVALDA OSTAR
Variation of cheese
INKOKT RABARBER MED FLÄDERSORBET, HALLONMARÄNG OCH MANDELFLARN
Preserved rhubarb with elderberry sherbet, raspberry meringue and almond
Meny/Menu 795:-
Vinpaket/Wine 495:-