Dessa menyer är anpassade till sällskap från 8-30 personer. Endast en meny kan väljas men vi gör naturligtvis undantag för allergiker och vegetarianer. Ni är även välkomna att välja
vår 5 rätters meny

Larger groups (8-30 persons) are asked to preorder one of following three course menu. Exceptions are made for allergics and vegetarians.

Meny 1, matsal

Menu 1

MELON OCH GURKA MED PATANEGRA, TOMATCURD OCH MANDEL
Melon and cucumber with patanegra, tomato curd and almonds
BAKAD SLÄTVARSFILÉ MED BLADSPENAT, FORELLROM, KANTARELLER, GRUYERE OCH VITVINSÅS
Brill with spinache, troutroe, chanterelles, gruyere and whitevine sauce
STEKT SOCKERKAKA MED VARMA HJORTRON OCH VANILJGLASS
Shortbread with warm cloudberries and vanilla ice-cream
710:- P/P

Meny 2, matsal

Menu 2

TARTAR PÅ FRÖYALAX MED AVOCADOCRÉME, GRAPE OCH VAKTELÄGG
Tartar of Fröya salmon with avocado, grape and quail egg
KRYDDSTEKT ANKBRÖST MED RÖDBETOR, KARL-JOHANSVAMP, PALSTERNACKSPURÉ OCH SVARTVINBÄRSKY
Spiced duck with beets, ceps, parsnip puré and black currant jus
CRÈME BRÛLÉE
crème brûlée
630:- P/P

Meny 3, matsal

Menu 3

Meny/Menu 795:-
Vinpaket/Wine 495:-